Sivuston sisältö
Mun HT
Tämä varmaan onkin kaikkein mielenkiintoisin osasto. Suomalaisilla tuntuu olevan loputon mielenkiinto tuijotella toisten olohuoneisiin. No nyt saatte tiirailla kuin olisitte itse paikan päällä. Olen esitellyt tuolla kaikki pelit ja vehkeet, sisustuksen ja kaiken muun mitä kotiteatteristani löytyy.
Kuva
Tällä osastolla esittelen kotiteatterini kuvan tuottajat. Perusjuttuja projektoreista, dvd-soittimista ja HTPC:stä eli kotiteatteritietokoneesta. Jälkimmäinen on aika herkullinen vaihtoehto, sillä melkeimpä jokaisella on kotona tietokone ja siitä pystyy väsäämään pienellä panostuksella
täydellisen kuvantuottajan.
RAKENTEILLA !!
Ääni
RAKENTEILLA !!
Äänentoisto on kaikkein tärkeimmässä osassa kotiteatterissani, sillä pidän musiikin kuuntelusta. Kuuntelen lähinnä CD-levyjä, mutta myös monikanavaista musiikkia lähinnä DVD-formaatissa. Olen saanut paranneltua äänentoistoa huomattavasti akustoinnin avulla. Mutta se onkin toinen juttu...
Akustiikka
Täällä onkin hyvää tarinaa. Olen innokas akustiikan harrastaja ja olen koonnut tänne kasan todella käteviä vinkkejä kuunteluhuoneen akustointiin. Hyvät linkkilistat ja näppärät diffuusorien mitoitus ja rakennusohjeet auttavat kokenuttakin akustiikan harrastajaa.
DVD
Lättyjä on kertynyt hyllyyn jo aika kasa. Osastolla näet kokoelmani ja löydät kasan linkkejä ja vinkkejä lättyjen ostoon. Kerron myös yleisiä nice-to-know juttuja DVD-formaatista.
DIY
Meikäläinen on väsännyt melkoisen kasan kaikkea mahdollista DIY-projektia. DIY-osastolta löydät Hifi-kaman lisäksi kasan huonekaluja, valaisimia, "taidetta" ja enemmän tai vähemmän kaikkea taivaan ja maan väliltä.
Hmm... Mikä ihmeen kuva kuvaisi linkkejä. Ei hajuakaan.
Olen kasannut tänne kaiken laisia hyviä linkkejä. DIY, akustiikka, laite yms. linkit ovat omilla osastoillaan, mutta pääset käsiksi niihin myös täältä.
Linkit
Klikkaile tänne, niin löydät jotain tietoa meikäläisestä. Haluan pysytellä jossain määrin anonyyminä, joten mitään avointa tilitystä on turha odottaa. Mutta kukapa täysjärkinen sellaisesta olisi kiinnostunutkaan.
ISO OSA SISÄLLÖSTÄ ON VASTA RAKENTEILLA !
Etusivulle >>